/ Ajankohtaista

Kaupunki- ja kohderahastoista myönnettiin apurahoina 0,2 miljoonaa euroa

Alfred Kordelinin säätiön kaupunki- ja kohderastojen apurahat on jaettu. Säätiö myönsi 23. maaliskuuta 80 apurahaa ja pienempää palkintoa kaupunkirahastoista ansioituneille tekijöille paikalliseen kulttuuriin sekä tieteessä kemian alan  ja lasten sydänsairauksien tutkimukseen. Yhteensä apurahoja palkintoja myönnettiin kevään aikana rahastoista lähes 200 000 eurolla.

Kaupunki- ja kohderahastojen hakuaika oli 1.-31.1.2022. Hakemuksia sekä palkintoehdotuksia vastaanotettiin yhteensä 345 kappaletta.

Apurahoja ja palkintoja myönnettiin Huittisten, Hyvinkään, Jyväskylän, Seinäjoen, Rauman, Raahen, Savonlinnan ja Nokian rahastoista paikalliseen kulttuuriin. Kohderahastoista Gust.Kompan rahastosta myönnettiin apurahoja kemian alan väitöskirjoihin sekä erilaisiin kemian alan hankkeisiin. Helinä Wähän rahastosta myönnettiin apuraha lasten sydänsairauksien tutkimukseen.

Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot, Lasten ja nuorten valmentajapalkinnot, Hyvinkään rahaston kulttuuripalkinnot sekä Nokian rahaston apurahat julkistetaan kevään ja kesän 2022 aikana. Julkistamme apurahansaajien nimet säätiön verkkosivuilla huhtikuun aikana.

Olemme lähettäneet kaikille hakijoille tiedon päätöksestä sähköpostitse- Myönteisestä apurahapäätöksestä ei lähetetä paperikopiota postitse kotiin ilman erillistä pyyntöä. Pyynnöt voi osoittaa säätiön toimistolle toimisto@kordelin.fi. Jos olet saanut apurahan tammikuun 2022 hakukierroksella, apurahapäätöksesi ja apurahan nosto-ohjeet löydät verkkopalvelusta. Kirjaudu palveluun tunnuksillasi. Jos olet hukannut salasanan, voit tilata uuden. Tarvitset tunnuksia myös, kun teet apurahastasi käyttöselvityksen apurahatyösi päätyttyä.

Tutustu huolellisesti apurahansaajan ohjeisin ja apurahan käyttöä koskeviin ohjeisiin. Selvitä myös apurahasi käyttöön liittyvät mahdolliset vakuutus- ja verosiat.

Lisää apurahan käyttöön liittyviä ohjeita löydät myös verkkosivuiltamme: Apurahan saajalle

Lisätiedot
Saara Terva
apurahakoordinaattori
Alfred Kordelinin säätiö
toimisto@kordelin.fi
puh. 050 4393661