/ Ajankohtaista

Kaupunki- ja kohderahastojen apurahat julkistetaan huhtikuun aikana

Alfred Kordelinin säätiön kaupunki- ja kohderastojen apurahat julkistetaan rahastoittain huhtikuun aikana.

Säätiö myönsi 30. maaliskuuta 60 apurahaa ja pienempää palkintoa kaupunkirahastoista ansioituneille tekijöille paikalliseen kulttuuriin sekä tieteessä kemian alalle. Yhteensä apurahoja ja palkintoja myönnettiin rahastoista lähes 175 000 eurolla.

Olemme lähettäneet kaikille hakijoille tiedon päätöksestä sähköpostitse. Julkistamme apurahan- ja palkinnonsaajien nimet säätiön verkkosivuilla Myönnetyt apurahat- osiossa huhtikuun lopussa jakotilaisuuksien jälkeen.

Myönteisestä apurahapäätöksestä ei lähetetä paperikopiota postitse kotiin ilman erillistä pyyntöä. Pyynnöt voi osoittaa säätiön toimistolle toimisto@kordelin.fi. Apurahapäätös ja apurahan nosto-ohjeet löytyvät apurahojen verkkopalvelusta 5.4.2023 alkaen. Tutustu huolellisesti apurahansaajan ohjeisin ja apurahan käyttöä koskeviin ohjeisiin. Selvitä myös apurahasi käyttöön liittyvät mahdolliset vakuutus- ja verotusasiat. Lisää apurahan käyttöön liittyviä ohjeita löydät myös verkkosivuiltamme: Apurahan saajalle

Kaupunki- ja kohderahastojen hakuaika oli 1.-31.1.2023. Hakemuksia sekä palkintoehdotuksia vastaanotettiin yhteensä 362 kappaletta.

Lisätiedot
Saara Terva
apurahakoordinaattori
Alfred Kordelinin säätiö
toimisto@kordelin.fi
puh. 040 125 3010