/ Ajankohtaista

Kaupunki- ja kohderahastojen apurahat sekä palkinnot on myönnetty

Alfred Kordelinin säätiö myönsi 3. huhtikuuta 70 apurahaa ja pienempää palkintoa kaupunki- ja rahastoista ansioituneille tekijöille paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriin sekä tieteessä kemian alalle, lasten sydänsairauksien tutkimukseen ja Virossa tehtävään suomalais-ugrilaisten kielten tutkimukseen. Yhteensä apurahoja ja palkintoja myönnettiin rahastoista yli 172 000 eurolla. Apurahat sekä palkinnot julkistetaan rahastoittain huhtikuun aikana.

Olemme lähettäneet kaikille hakijoille tiedon päätöksistä sähköpostitse. Julkistamme apurahan- ja palkinnonsaajien nimet säätiön verkkosivuilla Myönnetyt apurahat- osiossa huhtikuun aikana sitä mukaa, kun rahastot julkaisevat apurahat ja palkinnot. Myönteisestä apurahapäätöksestä ei lähetetä paperikopiota postitse kotiin ilman erillistä pyyntöä. Pyynnöt voi osoittaa säätiön toimistolle toimisto@kordelin.fi.

Apurahapäätös ja apurahan nosto-ohjeet löytyvät apurahojen verkkopalvelusta myöstösähköpostissa ilmoitetusta ajankohdasta alkaen. Tutustu huolellisesti apurahansaajan ohjeisin ja apurahan käyttöä koskeviin ohjeisiin. Selvitä myös apurahasi käyttöön liittyvät mahdolliset vakuutus- ja verotusasiat. Lisää apurahan käyttöön liittyviä ohjeita löydät myös verkkosivuiltamme: Apurahan saajalle

Kaupunki- ja kohderahastojen hakuaika oli 1.-31.1.2024. Hakemuksia sekä palkintoehdotuksia vastaanotettiin yhteensä 353 kappaletta.

Lisätiedot

Saara Terva
Apurahakoordinaattori
Alfred Kordelinin säätiö
040 125 3010
saara.terva(a)kordelin.fi