/ Ajankohtaista

Apurahahaku päättyy pian – viime hetken tekniset vinkit

Hakuaika ja toimiston aukiolo

Alfred Kordelinin säätiön elokuun haku päättyy sunnuntaina 15.8 klo 24:00 Suomen aikaa. Hakemukset tulee olla jätetty apurahojen verkkopalvelun kautta määräaikaan mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia tai liitteitä ei käsitellä eikä niitä voi toimittaa jälkikäteen.

Väitöskirjoihin ja väitöskirjojen jälkeiseen tutkimukseen liittyvien lausuntojen määräpäivä on 22. elokuuta 2021 klo 24 Suomen aikaa.
Myös tutkintotodistukset ja väittelyluvat voi toimittaa 22.8 klo 24:00 mennessä apurahojen verkkopalveluun. Huom! Koskee vain tieteen ja taiteenalojen tohtorintutkinnon hakemuksia.

Säätiön toimisto on suljettu lauantaina ja sunnuntaina 14.8.-15.8. Palvelemme hakijoita sähköpostitse ja puhelimitse perjantaina 13.8. klo 16:00 asti.

toimisto@kordelin.fi
puh. 0504393661

Apurahojen verkkopalvelu ja kirjautuminen

Apurahojen verkkopalvelu: https://kordelin.apurahat.fi/haku/UserLogin.aspx

Unohtunut käyttäjätunnus ja/tai salasana

 • Jos olet unohtanut salasanasi, tilaa salasanan vaihtolinkki sähköpostiin, jolla olet rekisteröitynyt palveluun. Salasanaviestissä on myös käyttäjätunnuksesi (vaihtolinkkiä edellä oleva sana/teksti). Tarkista roskaposti, jos linkkiä ei kuulu.
 • Jos olet luonut useamman käyttäjätunnuksen, saat kaikki tunnukset ja kunkin tunnuksen vaihtolinkin listana. Valitse silloin yksi tunnus, jota haluat käyttää.
 • Jos sähköpostisi on vaihtunut tai et saa linkkiä, luo kokonaan uudet käyttäjätunnukset.
 • Käytä aina viimeisintä vaihtamaasi salasanaa.

Tekniset vinkit ja ohjeet hakulomakkeen täyttöön

 

hakemuksen lähettäminen

 • Muista lähettää hakemus! Hakemus on lähtenyt, kun siitä ilmestyy sinulle kuittaus näytölle. Sähköpostiin erillistä kuittausta ei tule.
 • Hakemus on lähetetty, kun sen tila on muuttunut hakupalvelussa ”Kesken” -tilasta ”Lähetetty” -tilaan.
 • Älä jätä hakemuksen lähetystä viimeisille minuuteille.

Jo Lähetetyn hakemuksen muokkaaminen

 • Hakemuksen lähetyksen voi peruuttaa ja hakemusta muokata hakuajan sisällä seuraavin ohjein: Hakemusta voi muokata, kun hakemuksen tila on ”Kesken”. Hakuajan sisällä hakemuksen lähetyksen voi peruuttaa ja hakemuksen voi palauttaa muokattavaksi avaamalla lähetetyn hakemuksen ja painamalla ”Peruuta hakemuksen lähetys Alfred Kordelinin säätiölle”. Hakemuksen tiedot eivät katoa, vaikka hakemuksen lähetyksen peruuttaa. Tee haluamasi muutokset, muista tallentaa ja lähetä hakemus uudelleen. Hakemus on lähetetty, kun sen tila on hakemuslistassa ”Lähetetty”.
 • Hakuajan päättymisen jälkeen hakemusta ei voi enää muokata tai täydentää (pl. tieteessä voi liittää tutkintotodistuksen ja väittelyluvan 22.8 mennessä.)

Työskentelyn keston ilmoittaminen

 • Jos hakee työskentelyapurahaa tai sekä työskentelyyn että kuluihin, olipa sitten työryhmä tai yksityishenkilö, merkitään työskentelyn kesto -kenttään työskentelyn kesto kuukausina. Hakemus ei lähde, jos työskentelyn keston kentän jättää nollaksi. Merkitse siis kestoksi esim. 1, jos työskentelyn kesto ei ole yli 4 kk yhdelläkään työryhmän jäsenellä. Käytä kokonaislukuja, älä erikoismerkkejä.
 • Jos työryhmän jäsenistä kukaan ei työskentele apurahalla yli neljää kuukautta, merkitse työskentelyn kestoksi yhden jäsenen työskentelyn kesto. (Esim. Jos työryhmän jäsenet työskentelevät 1 kk 1 kk ja 2 kk, merkitse työskentelyn kestoksi 2 kk)
 • Hakija merkitsee työryhmän yhteenlasketun apurahatyöskentelyajan kuukausina silloin kun vähintään yhden ryhmän jäsenen apurahatyöskentelyaika on 4 kk tai enemmän. (Esim. 4 + 2 +1 = 7kk)
 • Jos apurahatyypiksi on valittu pelkkä ”Kuluapuraha”, työskentelyn kesto muuttuu automaattisesti nollaksi (0). Tarkista, että olet valinnut oikean apurahatyypin (työskentelyapuraha, kuluapuraha, molempia).

Liitteet

 • Työryhmän ansioluetteloiksi tulee liittää työryhmän kaikkien jäsenten ansioluettelot
 • Yhteisön ansioluetteloksi liitetään hankkeen vastuullisen johtajan ansioluettelo (Esim. hankkeen projektipäällikkö tai koordinaattori tai henkilö, joka vastaa projektista)
 • Kaikkien liitteiden tulee olla pdf-muotoisia.

Virheellinen apurahasumma

 • Varmista, että kirjoitat haettavan apurahan määrän vain kokonaisina numeroina 24000, 12000 8000 (EI erikoismerkkejä, välilyöntejä tai € -merkkiä tai tekstiä).