/ Ajankohtaista

Vuosiapurahojen haku käynnistyi

Alfred Kordelinin säätiön vuosiapurahojen haku käynnistyi tiistaina 1. elokuuta. Haku päättyy tiistaina 15. elokuuta 2023 klo 16.00 Suomen aikaa. Apurahahakemuksia voi laatia ja lähettää apurahojen verkkopalvelussa ainoastaan hakuaikana.

Apurahojen verkkopalvelu

Tiede

Apurahoja yksityishenkilöille väitöskirjojen viimeistelyyn ja väitöskirjatyöhön liittyviin tutkimusvierailuihin eri tieteenaloille.

Säätiö myöntää apurahoja väitöskirjojen viimeistelyyn ja väitöskirjatyöhön liittyviin tutkimusvierailuihin eri tieteenaloille. Apurahan, joka on myönnetty väitöskirjan loppuunsaattamiseen, tulee johtaa väitöskirjan esitarkastukseen.

Taide

Apurahoja yksityishenkilöille ammattimaiseen taiteelliseen työskentelyyn seuraavilla aloilla: visuaaliset taiteet, näyttämötaiteet, musiikki, taideteollisuus ja -käsityö, arkkitehtuuri ja kaunokirjallisuus sekä kaunokirjallisuuden suomentaminen.

Säätiö myöntää apurahoja tiettyä tarkoitusta varten. Apurahatyön lopputuloksena syntyy esimerkiksi teos, esitys tai näyttely. Taiteen apurahoja myönnetään vain yksityishenkilöille.

Sivistystoiminta

Apurahoja yksityshenkilöille ja yhteisöille ammattimaiseen työskentelyyn elinikäisen oppimisen, journalismin ja tietokirjallisuuden aloilla.

Säätiö myöntää apurahoja tiettyä tarkoitusta varten. Apurahatyön lopputuloksena syntyy esimerkiksi tapahtuma, tietokirja tai journalistinen tuote. Sivistystoimintaan tarkoitettuja apurahoja myönnetään vain yksityishenkilöille ja yhteisöille.

Hakuohjeet, tarkemmat alakohtaiset kriteerit ja rajaukset sekä lisätiedot verkkosivuillamme www.kordelin.fi | Apurahat | Vuosiapurahat

Lisätiedot

Alfred Kordelinin säätiö
toimisto@kordelin.fi
puhelin: 050 439 3661