/ Ajankohtaista

Apurahahaku päättyy pian – viime hetken tekniset vinkit

Hakuaika ja toimiston aukiolo

Alfred Kordelinin säätiön elokuun haku päättyy maanantaina 15.8 klo 24 Suomen aikaa. Hakemukset tulee olla jätetty apurahojen verkkopalvelun kautta määräaikaan mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia tai liitteitä ei käsitellä eikä niitä voi toimittaa jälkikäteen.

Väitöskirjoihin ja väitöskirjojen jälkeiseen tutkimukseen liittyvien lausuntojen määräpäivä on maanantai 22. elokuuta 2022 klo 24 Suomen aikaa. Myös tutkintotodistukset ja väittelyluvat voi toimittaa 22.8 klo 24.00 mennessä apurahojen verkkopalveluun. Huom! Määräpäivä koskee vain tieteen ja taiteenalojen tohtorintutkinnon hakemuksia.

Säätiön toimisto palvelee hakijoita sähköpostitse ja puhelimitse maanantaina 15.8. klo 16.00 asti sähköpostitse ja puhelimitse. Usein kysyttyjä kysymyksiä ja hakutärppejä voi käydä lukemassa säätiön sosiaalisen median kanavilla Facebookissa ja Instagramissa.

Säätiön toimisto
toimisto@kordelin.fi | puh. 050 439 3661

Apurahojen verkkopalvelu ja kirjautuminen

Voit kirjautua palveluun vain henkilökohtaisilla suomalaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Elokuun 2022 hakukierroksella muuta kirjautumistapaa ei ole käytössä. Henkilökohtaista apurahaa ei voi hakea toisen hakijan pankkitunnuksilla. Mobiilivarmenteen käyttöön tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen ja matkapuhelinnumeron. Varmenteen voi aktivoida matkapuhelinoperaattorin liikkeessä.

Kirjaudu palveluun täältä: Apurahojen verkkopalvelu

Tekniset vinkit ja ohjeet hakulomakkeen täyttöön

Hakemuksen lähettäminen

 • Muista lähettää hakemus! Hakemus on lähtenyt, kun siitä ilmestyy sinulle kuittaus näytölle. Sähköpostiin erillistä kuittausta hakemuksen onnistuneesta lähetyksestä ei tule.
 • Hakemus on lähetetty, kun sen tila on muuttunut hakupalvelussa ”Kesken” -tilasta ”Lähetetty” -tilaan.
 • Älä jätä hakemuksen lähetystä viimeisille minuuteille!

Jos hakemuKSEN LÄHETYS EI ONNISTU

 • Jos hakemus ei suostu lähtemään, tarkista, että olet täyttänyt kaikki kohdat huolellisesti ja liittänyt mukaan alaa, hakijatyyppiäsi ja käyttötarkoitustasi koskevat liitteet. Hakemus ei lähde, jos jokin pakollisista liitteistä puuttuu.Tarkista ala- ja hakijakohtaiset kriteerit ja liitteet säätiön verkkosivuilta:Kulttuuri: https://kordelin.fi/apurahat-kulttuuri
  Tiede: https://kordelin.fi/apurahat-tiede

Jo lähetetyn hakemuksen muokkaaminen

 • Hakemuksen lähetyksen voi peruuttaa ja hakemusta muokata hakuajan sisällä seuraavin ohjein: Hakemusta voi muokata, kun hakemuksen tila on ”Kesken”. Hakuajan sisällä hakemuksen lähetyksen voi peruuttaa ja hakemuksen voi palauttaa muokattavaksi avaamalla lähetetyn hakemuksen ja painamalla ”Peruuta hakemuksen lähetys Alfred Kordelinin säätiölle”. Hakemuksen tiedot eivät katoa, vaikka hakemuksen lähetyksen peruuttaa. Tee haluamasi muutokset, muista tallentaa ja lähetä hakemus uudelleen. Hakemus on lähetetty, kun sen tila on hakemuslistassa ”Lähetetty”.
 • Hakuajan päättymisen jälkeen hakemusta ei voi enää muokata tai täydentää (pl. tieteessä voi liittää tutkintotodistuksen ja väittelyluvan 22.8 mennessä.)

Virheellinen apurahasumma

 • Varmista, että kirjoitat haettavan apurahan määrän vain kokonaisina numeroina 26000, 13000 tai 8600 (EI erikoismerkkejä, välilyöntejä tai € -merkkiä tai tekstiä). Sama ohje soveltuu myös Muu rahoitus -kenttään.

Liitteet

 • Yhteisön ansioluetteloksi liitetään hankkeen vastuullisen henkilön ansioluettelo (Esim. hankkeen projektipäällikkö tai koordinaattori tai henkilö, joka vastaa projektista ja sen toteutuksesta).
 • Kaikkien liitteiden tulee olla pdf-muotoisia.
 • Jos liite on liian suuri, järjestelmä antaa virheilmoituksen. Pienennä liitettä ja kokeile liittää liite uudelleen.

Muu ongelma tai kysymys

Apurahan hakemiseen ja hakemuksen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä toimisto@kordelin.fi
Apurahapalveluun liittyvät tekniset ongelmat (vanhojen tietojen siirto, virheilmoitukset) hakemustuki@datalink.fi

Lue myös: Apurahan hakijalle | Apurahan saajalle