/ Ajankohtaista

Vuosiapurahojen haku 1.–15.8.2023 ja apurahainfot elokuussa

Alfred Kordelinin säätiön tieteen, taiteen ja sivistystoiminnan vuosiapurahojen haku käynnistyy tiistaina 1. elokuuta ja päättyy tiistaina 15. elokuuta 2023 klo 16.00 Suomen aikaa. Väitöskirjahakemusten ohjaajan lausuntojen määräpäivä on tiistaina 22. elokuuta klo 16.00 Suomen aikaa.

Apurahahakemuksia voi laatia ja lähettää apurahojen verkkopalvelussa ainoastaan hakuaikana. Tarkemmat hakuohjeet, alakohtaiset kriteerit sekä lisätiedot ovat saatavissa verkkosivuiltamme.

Vuosiapurahat 2023

Tiede

Apurahoja yksityishenkilöille väitöskirjojen viimeistelyyn ja väitöskirjatyöhön liittyviin tutkimusvierailuihin eri tieteenaloille. Väitöskirjahakemusten ohjaajan lausuntojen määräpäivä on 22. elokuuta klo 16.00 Suomen aikaa.

Vuosiapurahat | Tiede
Lausunnonantajalle

Taide

Apurahoja yksityishenkilöille ammattimaiseen taiteelliseen työskentelyyn seuraavilla aloilla: visuaaliset taiteet, näyttämötaiteet, musiikki, taideteollisuus ja -käsityö, arkkitehtuuri ja kaunokirjallisuus sekä kaunokirjallisuuden suomentaminen.

Vuosiapurahat | Taide

Sivistystoiminta

Apurahoja yksityshenkilöille ja yhteisöille ammattimaiseen työskentelyyn elinikäisen oppimisen, journalismin ja tietokirjallisuuden aloilla.

Vuosiapurahat | Sivistystoiminta

Tutustu myös

Apurahan hakijalle
Apurahan saajalle
Usein kysytyt kysymykset

Apurahainfot elokuussa

Järjestämme vuosiapurahojen hakijoille suunnatut kolme apurahainfoa elokuussa. Infoihin on ennakkoilmoittautuminen. Kaikki tilaisuudet järjestetään etänä. Jokaiseen infoon otetaan enintään 150 osallistujaa ja ilmoittautua voi niin kauan kun paikkoja riittää.

Lisätiedot

Marita Seitsalo
yhteyspäällikkö
puhelin 050 4330655
marita.seitsalo@kordelin.fi

Saara Terva
apurahakoordinaattori
puhelin 040 125 3010
saara.terva@kordelin.fi