/ Ajankohtaista

Assistentti vakituiseen työsuhteeseen

Alfred Kordelinin säätiö on yksityinen yleishyödyllinen säätiö, joka tukee tiedettä ja kulttuuria. Toteutamme tarkoitustamme myöntämällä apurahoja ja palkintoja tutkijoille, taiteilijoille ja kulttuurin kentällä toimiville yksityishenkilöille, työryhmille ja yhdistyksille. Vuonna 2017 saimme noin 5 500 apurahahakemusta ja myönsimme 400 apurahaa yhteensä 4,3 miljoonaa euroa. Säätiön apurahaprosessi apurahojen hakemisesta käyttöselvityksen tekemiseen asti on kauttaaltaan sähköinen.

Haemme assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.
Assistentin työhön kuuluvat apurahahallinnon ja viestinnän avustavat tehtävät. Hakemallamme henkilöllä on korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä. Olet tarkka ja oma-aloitteinen, sinulla on monipuolista osaamista sekä hallitset sujuvasti Office-työkalut ja omaksut nopeasti erilaisten sähköisten työkalujen käyttämisen.

Tehtävän kuvaus

  • hallintotehtävät liittyen apurahojen hakuun, myöntöön, maksatukseen ja apurahojen käyttöselvityksiin sekä apurahahakemusten arviointiin.
  • asiakaspalvelu
  • tapahtumat ja hallinnon kokousten järjestäminen
  • nettisivujen päivittäminen
  • erilaisten rekistereiden ylläpito ja päivittäminen
  • muut toimistotehtävät

Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen tieteen ja kulttuurin kenttään, monipuoliset työtehtävät, mukavan työyhteisön sekä viihtyisän työpisteen Helsingin keskustassa Mariankadulla.

Hae tehtävää lähettämällä 4.2.2018 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tunnuksella ”Alfred Kordelinin säätiö/ Assistentti” sähköpostitse osoitteeseen applications@compasshrg.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa konsultti Saara Hirsto, puh. 010 320 2423 tai saara.hirsto@compasshrg.fi. Toivomme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä 1.3.2018.