/ Ajankohtaista

Kulttuurin digiloikka -haku käynnistyi

Alfred Kordelinin säätiön Kulttuurin digiloikka -apurahojen haku on käynnistynyt. Apurahaa haetaan apurahojen verkkopalvelussa www.kordelin.fi | Kirjaudu. Haku päättyy sunnuntaina 26.4 klo 16:00 Suomen aikaa. Myöhästyneitä ja/tai sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai sen liitteitä ei käsitellä.

Apuraha on tarkoitettu ammattimaisesti toimiville kulttuurintekijöille kirjallisuuteen, taiteeseen ja kansanvalistukseen. Apurahaa voivat hakea yksityishenkilöt ja työryhmät. Apurahaa eivät voi hakea yhteisöt ja tieteentekijät tutkimukseen.

Apuraha on tarkoitettu digitaalisten sisältöjen tuottamiseen ja niiden jakamiseen eri alustoilla sekä digitaalisuutta hyödyntäviin kokeiluihin ja/tai omien toimintatapojen kehittämiseen kirjallisuuden, taiteen ja kansanvalistuksen aloilla. Yhteisöt ja tieteentekijät eivät voi hakea apurahaa tästä hausta.

Huom! Apurahaa ei myönnetä pelkästään sisältöjen tuottamiseen, esimerkiksi digitaalisten taideteosten valmistamiseen. Taiteellisen työn lisäksi hakijan on esitettävä suunnitelma siitä, miten hakija aikoo hyödyntää digitaalisuutta esimerkiksi töiden esittelemisessä tai markkinoinnissa.

Tutustu huolellisesti apurahakriteereihin ja ohjeisiin ennen hakemuksen jättämistä: https://kordelin.fi/apurahat/digiloikka

Säätiön toimisto palvelee hakijoita arkisin klo 9-16 sähköpostitse ja puhelimitse.
toimisto@kordelin.fi
050 439 3661