/ Ajankohtaista

Tammikuun haku on käynnissä

Tammikuussa 2020 1.- 31.1  haussa ovat sekä suuret kulttuurihankkeet -avustukset että kaupunki- ja kohderahastojen apurahat. Hakuaika päättyy 31.1.2020 klo 24 Suomen aikaa. Hakemukset jätetään sähköisesti apurahojen verkkopalvelun kautta. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Hakemusta ei voi lähettää säätiölle postitse.

Suuret kulttuurihankkeet -haku

Avustus on tarkoitettu yhteisöille ja rekisteröidyille yhdistyksille sekä yrityksille. Yksityishenkilöistä koostuva työryhmä (esimerkiksi tutkimusryhmä) voi hakea vain, jos hakijana toimii esimerkiksi yliopisto tai rekisteröity yhdistys. Yksityishenkilöt eivät voi hakea apurahaa.Apuraha on tarkoitettu käytettäväksi apurahan myöntämisen jälkeen syntyviin kuluihin ja työskentelyyn. Apurahaa ei myönnetä organisaatioiden perustoiminnan tukemiseen eikä rakennushankkeisiin.

MILLE AJALLE?

Suuret kulttuurihankkeet -avustus myönnetään vain kaksivuotisiin hankkeisiin. Apurahaa haetaan yhdellä hakemuksella kahdeksi vuodeksi. Apurahan käyttöaika on vuosittain 1.4. – 31.3.

Lue lisää Suurista kulttuurihankkeista täältä.

Kaupunki- ja kohderahastojen haut

Alfred Kordelinin säätiöllä on yhdeksän kaupunkirahastoa ja kuusi kohderahastoa. Sen lisäksi, että rahastot toteuttavat säätiön tarkoitusta, jokaisella rahastolla on oma paikallinen tehtävänsä. Rahastoista jaetaan sekä apurahoja että palkintoja. Apurahahakemus lähetetään apurahojen verkkopalvelussa. Rahastojen asiamiehet antavat lisätietoja rahastosta. Lue lisää säätiön rahastoista täältä.

Vuonna 2020 apurahaa voi hakea seuraavista rahastoista:

Huittisten rahasto
Nokian kaupungin rahasto
Rauman rahasto
Seinäjoen rahasto
Gust. Kompan rahasto
Helinä Wähän rahasto
Viron rahasto

 

Lisätiedot

Alfred Kordelinin säätiö
toimisto(at)kordelin.fi
Puhelin 050 439 3661