/ Ajankohtaista

Elokuun apurahahaku 1.-15.8.2020

Apurahat tieteeseen, taiteeseen, kirjallisuuteen ja kansanvalistukseen yksityishenkilöille, työryhmille ja yhteisöille.

Alfred Kordelinin säätiön elokuun haku käynnistyy lauantaina 1. elokuuta 2020 ja päättyy lauantaina 15. elokuuta 2020 klo 24 Suomen aikaa. Hakemuslomake aukeaa täytettäväksi 1.8 apurahojen verkkopalvelussa ja sulkeutuu 15.8.2020 klo 24 Suomen aikaa.

Säätiö myöntää ensisijaisesti henkilökohtaisia 12. ja 6. kuukauden mittaisia 24 000 ja 12 000 euron suuruisia työskentelyapurahoja tieteeseen, kirjallisuuteen, taiteeseen ja kansanvalistukseen. Työryhmille ja yhteisöille voidaan myöntää enintään vuoden mittaisia ja enintään 30 000 suuruisia hankeapurahoja.

Tieteet – Apurahoja väitöskirjan viimeistelyyn ja aloittaville post doc -tutkijoille

Apuraha on tarkoitettu yksityishenkilöille eri tieteenalojen väitöskirjatöiden loppu- ja viimeistelyvaiheeseen, aloittaville post doc-tutkijoille sekä tutkimusaiheeseen liittyvään kongressimatkaan tai tutkimusvierailuun. Apurahoja ei myönnetä perustutkintoihin, työryhmille tai yhteisöille. Lue lisää: Elokuun haku | Tieteet

Kirjallisuus

Apuraha on tarkoitettu kaunokirjallisuuteen, näyttämötaiteeseen ja kirjallisuuden suomentamiseen. Työryhmille ja yhteisöille voidaan myöntää hankeapurahoja.
Lue lisää: Elokuun haku | Kirjallisuus

Taide

Apuraha on tarkoitettu taiteelliseen työskentelyyn kuvataiteeseen, musiikkiin, taideteollisuuteen ja –käsityöhön, valokuva- ja videotaiteeseen, tanssiin,  arkkitehtuuriin sekä taiteenalojen tohtorintutkintoihin. Työryhmille ja yhteisöille voidaan myöntää hankeapurahoja. Lue lisää: Elokuun haku | Taiteet

Kansanvalistus

Apuraha on tarkoitettu tutkitun ja asiantuntijuuteen perustuvan tiedon tuottamiseen suurelle yleisölle tietokirjallisuuteen, joukkoviestintään ja elinikäisen oppimisen tietojen ja avaintaitojen edistämiseen. Työryhmille ja yhteisöille voidaan myöntää hankeapurahoja.
Lue lisää: Elokuun haku | Kansanvalistus

Tarkemmat ohjeet, kriteerit sekä tietoa hakemisesta ja hakemusten liitteistä löydät Apurahat -osiosta.

Kysymyksiä & vastauksia -osiosta löydät vastauksen useimpiin apurahan hakemiseen ja käyttöön liittyviin kysymyksiin. Säätiön aiemmin myöntämiin apurahoihin voit tutustua verkkosivuillamme Myönnetyt apurahat -osiossa.

Säätiön toimisto on suljettu 1.-31.7.2020 välisenä aikana. Palvelemme apurahansaajia ja -hakijoita jälleen normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse maanantaina 3. elokuuta alkaen arkisin klo 9-16.

Lisätiedot

Alfred Kordelinin säätiön toimisto
toimisto@kordelin.fi
puhelin: 050 439 3661