/ Ajankohtaista

Säätiön toimisto on suljettu 1.-31.7.

Säätiön toimisto on suljettu 1.-31.7. välisenä aikana. Säätiö toivottaa sinulle mukavaa ja lämmintä kesää! Palvelemme apurahansaajia ja -hakijoita jälleen normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse 3.8. alkaen klo 9-16.

Heinäkuun aikana saapuneet maksatuspyynnöt sekä muut apurahan käyttöön liittyvät muutospyynnöt ja muut tiedustelut käsittelemme elokuun alussa.

Elokuun haku 1.-15.8.

Elokuun haku alkaa lauantaina 1.8. ja päättyy lauantaina 15.8. Hakemuslomake aukeaa täytettäväksi lauantaina 1.8 apurahojen verkkopalvelussa ja sulkeutuu 15.8. klo 24 Suomen aikaa. Ohjeet apurahan hakijalle , tietoa hakemisesta ja hakemusten liitteistä löydät verkkosivuiltamme ja hakukohteista koostetusti tiedotteestamme.

Säätiö myöntää ensisijaisesti elokuun hakunsa kautta henkilökohtaisia 12. ja 6. kuukauden mittaisia 24 000 ja 12 000 euron suuruisia työskentelyapurahoja tieteeseen, kirjallisuuteen, taiteeseen ja kansanvalistukseen. Työryhmille ja yhteisöille voidaan myöntää enintään vuoden mittaisia ja enintään 30 000 suuruisia hankeapurahoja.

Kysymyksiä & vastauksia -osiosta löydät vastauksen useimpiin apurahan hakemiseen ja käyttöön liittyviin kysymyksiin.
Näin hakemuksesi etenee -sivulla voit tutustua hakuprosessiin.

Haun 2020 tärkeät päivämäärät kootusti

Olemme koonneet tähän apurahan hakemiseen liittyvät tärkeät päivämäärät.

1.8.  Haku alkaa ja hakemuslomake aukeaa Apurahojen verkkopalvelussa
15.8 Haku päättyy klo 24:00 Suomen aikaa. Hakemus ja sen liitteet tulee toimittaa ja lähettää apurahojen verkkopalveluun hakuajan puitteissa. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta vastaan.
15.9. Lausunto väitöskirja- ja post doc -työn ohjaajalta lausuntopalveluun viimeistään tällöin. Lausunnon toimittaa hakijan pyynnöstä ohjaaja.
15.9 Tiedekunnan väittelyluvat sekä tieteessä tutkintotodistukset hakupalveluun viimeistään tällöin.
30.9 Muualta saadun apurahan ilmoittaminen apurahojen verkkopalvelussa. Tämän jälkeen muualta saadut apurahat ilmoitetaan kirjallisesti säätiön toimistoon toimisto@kordelin.fi

Lisätietoja hakemisesta antaa säätiön toimisto toimisto@kordelin.fi